sNowe Application
|
|
sNowe |
Posted on 17-07-2024 03:19
|
Newbie Posts: 2 Joined: 17.07.24 |
+Tvoje jméno: Adam +Tvůj věk:17 let +Tvoje národnost:Ceska Republika +Nějaký kontakt na Tebe: DC snoweSB +Tvoje jméno ve hře:runtz +Tvoje předcházející jména ve hře:sNowe +Tvoje předcházející clany/teamy:zadne +Důvody k jejich opuštění:zadne +Proč sis vybral právě nás?: Jsem si vybral z duvodu jeho reputace. Vim ze vsichni hraci v clanu jsou legendy i kdyz nekteri pochybuji o cheaterech v teamu. Chtel jsem se zapojit do teamu abych ukazal hracum ze ja mam na vic. Taky hlavni faktor proc jsem si vybral zrovna tento clan a za +- 3 roky co hraju nebyl v zadnem teamu je, ze jsem hledal poradny team co je kvalitni ma reputaci kde jsou poradni hraci atd... +Kdy si začal hrát SA:MP?: Se SA:MP jsem zacal na WTLS s1 9.9.2022 i tak si myslim ze jsem vhodny hrac pro tento team bez ohledu na Reg. +Kdyby jsme tě přijmuli, byl by jsi schopný natáčet běhěm cw?: Ano, kdyz budu prijaty do teamu byl bych schopny natacet bez zadnych problemu. +Další schopnosti (photoshop, php, atd.): Mam zkusenosti se strihem videi, na mojem YouTube kanalu muzete videt vse, ale uznavam ze to neni 100% strih co je ve mne. Zde si muzete pustit me videa z YouTube https: //www.youtube.com/watch?v=Nhk-IVGHspI&t=16s&ab_channel=sNowe sNowe |
|
|
drewLz |
Posted on 17-07-2024 03:22
|
Super Administrator uMED Founder uMED Management Posts: 52 Joined: 13.06.24 |
Hello sNowe, i seen your video and i like your skills very much,i see you really want to join here, You did your application very good, so i will give you an chance and give you Yes, Gl
|
|
|
Lewdjoo |
Posted on 17-07-2024 03:54
|
Super Administrator uMED Squad Leader - Walk uMED Management Posts: 8 Joined: 17.07.24 |
Not bad, good skills, +1 Btw do you speak english and can you communicate with other members as well? |
|
|
sNowe |
Posted on 17-07-2024 04:18
|
Newbie Posts: 2 Joined: 17.07.24 |
Lewdjoo, thanks for your vote and yes I do speak English very well. |
|
|
Sepra |
Posted on 17-07-2024 04:22
|
Newbie Posts: 8 Joined: 25.06.24 |
Hello sNowe, You seem like a nice dude, skills can be seen + they will need some clanwar players, you have my YES goodluck! Edited by Sepra on 17-07-2024 13:52 |
|
|
Metaphor |
Posted on 17-07-2024 04:55
|
Super Administrator uMED Management Posts: 12 Joined: 25.06.24 |
|
|
|
Capri |
Posted on 17-07-2024 15:32
|
uMED Gang Member Posts: 5 Joined: 07.07.24 |
Very Good Skills and nice edit as my vote isgood luck! . |
|
|
drewLz |
Posted on 19-07-2024 07:35
|
Super Administrator uMED Founder uMED Management Posts: 52 Joined: 13.06.24 |
Look,after some disccusion we did with Meny, we decided to close Applications for good, because for now we are really Full. After we open applications again you have right choice to Apply again, i seen really big intrest in joining our Clan and Community but this is current situation, hope you understand us. We will not forget you if you apply again. For you i seen u wanted to join our clan for long time,but i am really sorry because this is an sitation.
|
|
Jump to Forum: |